Make-up troubles…

 

Kennen jullie het probleem, ’s ochtends als ik me op maak zit het helemaal goed maar het duurt niet lang of het is al weer uitgelopen of uitgeveegd… Maar ik heb een paar goede tips voor dit probleem want ook als je op school of op je werk in de spiegel kijkt wil je dat het goed zit toch?! 😉

De eerste tip is als je wil dat je make-up goed blijft zitten moet je huid schoon zijn. Op een ‘vieze’ huid word het sowieso niks dus haal goed je oude make-up er af. Dit is erg belangrijk voor de basis!

OOGSCHADUW

Als je wil dat je oogschaduw langer blijft zitten breng dan eerst een basis aan. Dit is een crème dat je op je oogleden smeert. (dit zie je niet) en dat zorgt er voor dat je oogschaduw langer blijft zitten.

OOGPOTLOOD

Oogpotlood erg mooi maar het veegt of loopt erg snel uit.. Tip: breng het net iets onder het randje aan en niet op het natte randje. Er onder aan brengen kan erg lastig zijn want vaak gaat het te dik maar oefen goed dat is erg belangrijk. Door vaak iets te doen komt het helemaal goed. Je kunt het!

MASCARA

Als je wil dat je mascara mooi blijft zitten breng dan meerdere laagjes aan en gebruik niet een te oude mascara. Met meerdere laagjes bedoel ik ongeveer 2 á 3!

Voor behoud van de mascara ga dan niet pompen zoals ik al eerder zei want dan droogt je mascara sneller uit.

LIPGLOSS -LIPSTICK

Bij lipstick is het handig om eerst een beetje poeder of foundation op je lippen te doen dan blijft je lipstick langer zitten. Doe dan een laagje lipstick op. Even happen op een tissue en doe het nog een keer. Als het goed is blijft hij nu uren zitten:)

Bij Lipgloss verschild het erg hoe lang het blijft zitten. Je hoeft sowieso niet te verwachten dat het erg lang blijft zitten maar bijwerken is de optie. Koop gewoon een kleine variant en werk het een beetje bij gedurende de dag.

Dit waren een paar tips. Ik hoop dat je er wat aan hebt en dat je make-up nu lekker lang blijft zitten:)

Liefs,

Jennifer ♥

 

 

 

Advertenties

3 gedachtes over “Make-up troubles…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s