Pimp your room!

 

Kamer8

Je wil toch je kamer op pimpen en hem gezelliger maken maar het mag niet of nauwelijks geld kosten, best lastig… Maar ik heb goede manieren gevonden om je kamer een stuk gezelliger te maken met hele simpele dingen!

Light in the dark

Tip 1 hang gezellige lichtjes op in je kamer, of maak een leuk blad met veel kaarsen er op. Licht brengt heel veel sfeer in je kamer. Kamer11

Photo gallery

Tip 2 is hang of zet heel veel foto lijstjes neer met leuke foto’s van je zelf met je familie, vrienden enzovoort. Foto’s maken het een stuk gezelliger en persoonlijker.

Kamer12

Flower power!

Tip 3 is zet leuke plantjes of bloemen op je kamer neer. Maakt je kamer een stuk gezelliger en kleurrijker.

Kamer4

Pillow

Tip 4 neem een paar oude kussen doe er een leuke kussen sloop om heen en leg allemaal kussen op bijvoorbeeld je bed of een bijzet stoeltje. Kussens maken je kamer veel knusser.

Kamer2

Wall texts

Tip 5 is laat vrienden op je muur leuke teksten schrijven. Zo word je kamer heel persoonlijk en het is leuk om naar leuke berichten van je vrienden te kijken. Als je ouders het niet zo’n leuk idee vinden om op de muur te gaan schrijven kun je altijd leuke krijtbordjes gebruiken laat je vrienden gewoon daar leuke berichten op schrijven.

Be creative

Tip 6 is om uit tijdschriften leuke, gezellige plaatjes te knippen en hang die op je kamer neer. Maakt het heel gezellig!

Kamer1

 

Nog een paar inspiratie foto’s:

Kamer5

Kamer9

Kamer6

Ik hoop dat jullie wat inspiratie hebben gekregen na deze tips en foto’s en dat jullie er wat aan hebben gehad. Succes met je kamer pimpen!

Liefs,

Jennifer ♥

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s